Training en opleiding - Cambiamo
240
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-240,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

 Training en opleiding

Motiverende-Gespreksvoering

Cambiamo biedt de volgende (incompany) trainingen:

 • Motiverende gespreksvoering (Motivational Interviewing)
 • Coachend Leiderschap
 • Omgaan met verandering voor leidinggevenden
 • Motiverende Gespreksvoering toepassen in groepen
 • Voeren van het ‘echte gesprek’ met je medewerker
 • Professioneel adviseren
 • Omgaan met weerstand
 • Verzuimbegeleiding voor leidinggevenden / casemanagers
 • Persoonlijke effectiviteit, zoals assertiviteit en conflicthantering
 • Waardegericht werken, plezier in je werk
 • Stressmanagement (hanteren van balans werk en privé)

 

Alle trainingen zijn maatwerk en worden afgestemd op de doelgroep en de behoefte en de leerwens van de opdrachtgever. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

Reactie deelnemer ‘Omgaan met verandering’:
‘Als leidinggevende heb ik regelmatig te maken met veranderingen die doorgevoerd moeten worden. Het is soms moeilijk om mensen mee te krijgen in een verandering. Voorheen wist ik niet goed hoe ik hier het beste mee om kon gaan. Ik merkte dat ik dan toch een beetje de verandering begon door te drukken, immers de verandering was een verbetering en moest gewoon gebeuren. Door de training ‘Omgaan met verandering’ heb ik geleerd hoe ik mensen kan motiveren in een verandertraject en welke processen hierbij een belangrijke rol spelen. Ik heb geleerd hoe ik invloed kan uitoefenen op de situatie en het gedrag en de motivatie van de ander. Hierdoor kan ik de situatie beter overzien en is er minder sprake van weerstand.’ 


‘Dat geeft veel meer rust en het proces van verandering verloopt een stuk soepeler.’