Teamontwikkeling - Cambiamo
236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-236,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

 Teamontwikkeling

Teamontwikkeling-Cambiamo

Hoe haal je het beste uit je team?

Door beter naar elkaar te luisteren haal je meer uit je team. Met goed luisteren bedoelen we elkaar echt verstaan en begrijpen. Alleen dan kom je te weten waar ieders kwaliteiten liggen en pas dan kunnen deze goed ingezet worden.

 

Het is belangrijk om eerst de ander te begrijpen, voordat je zelf begrepen kunt worden. Vaak nemen we te snel aan dat we de ander begrijpen en vullen dan teveel in voor de ander. Blijf nieuwsgierig en oordeelloos, dat is het uitgangspunt. Door open vragen te stellen en reflectief te luisteren, kom je meer te weten van de kwaliteiten en de waarden van anderen binnen het team.

 

Cambiamo biedt teambuilding en intervisie.
Cambiamo streeft naar een optimale samenwerking en professionalisering van teams. Het uitgangspunt is om de onderlinge betrokkenheid binnen het team te stimuleren. In iedere teamcoaching richten we ons op openheid, communicatie, eigen verantwoordelijkheid en resultaat.

Bij iedere teamtraining wordt de vraag en de wens vooraf goed in kaart gebracht, zodat de training afgestemd is op de specifieke situatie en het leerdoel van het betreffende team.

 

Reactie deelnemer teambuilding:
‘Door met ons team dit traject aan te gaan, zijn we elkaar echt beter gaan begrijpen. We weten nu beter wat voor iedereen belangrijk is binnen het werk. Door meer onderlinge openheid te creëren, weten we beter van elkaar wat de ander beweegt en wat we aan elkaar hebben. Hierdoor kunnen we nog beter gebruik maken van de verschillende kwaliteiten binnen ons team. Het heeft de sfeer en de onderlinge samenwerking echt verbeterd. Het werk is nu nog leuker geworden!’