Dienstverlening - Cambiamo
290
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-290,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

 Dienstverlening

Dienstverlening

De dienstverlening van Cambiamo wordt gekenmerkt door bevlogenheid, een heldere kijk, humor en inhoudelijke vakkennis. Er wordt op een professionele, no-nonsense manier gewerkt. We gaan uit van gezonde zakelijkheid en empathische betrokkenheid!

 

Veranderen en groeien is het motto. Door de blokkades die in de weg staan weg te nemen, ontstaat er ruimte om de eigen kwaliteiten ten volle te benutten en een waarde gericht leven te leiden. Dit maakt individu, team en organisatie ‘gelukkiger’ en daarmee effectiever en efficiënter.

 

Cambiamo richt zich op het optimaliseren van het persoonlijk functioneren, door:

 

  • Het vergroten van eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke effectiviteit.
  • Het vergroten van inzicht in eigen waarden en kwaliteiten.
  • Het uitbreiden en benutten van eigen mogelijkheden en de innerlijke wijsheid.

In de begeleiding werken we coachend en explorerend. We maken gebruik van de kennis en kunde binnen de organisatie, het team en het individu. Het doel is om mensen te leren luisteren naar hun innerlijke wijsheid en beter gebruik te maken van bestaande kwaliteiten. Alle kennis en wijsheid is op onbewust niveau al aanwezig. De kunst is om het bewust te maken!

 

De kracht zit in de wijze van communiceren met mensen en het motiveren van mensen om hen zo te betrekken bij het proces.
Eigen verantwoordelijkheid wordt hierbij gestimuleerd.

 

Door middel van betrokkenheid, humor en een sterk analytisch vermogen worden knelpunten snel inzichtelijk en bespreekbaar gemaakt.
Vervolgens gaan we in gezamenlijkheid op zoek naar een passende aanpak.’

Trainingen en opleidingen

Cambiamo biedt verschillende incompany trainingen en opleidingen aan. Cambiamo bespreekt met de opdrachtgever de wens en het doel voor een bepaalde training. Samen wordt gekeken wat de beste aanpak is. Alle trainingen zijn op maat gemaakt en afgestemd op de vraag van de klant.

Motiverende gespreksvoering

Motiverende Gespreksvoering is een methode om mensen intrinsiek te motiveren en positief gedrag te stimuleren en aan te wakkeren. Motiverende Gespreksvoering kun je toepassen waar (gedrags-)verandering een belangrijk item is.

Organisatieadvies

Organisaties maken regelmatig veranderingen door. Het succes van een verandering staat of valt met de wijze van communiceren met de medewerkers. Zorg dat de leidinggevende betrokken blijft bij de medewerkers en zicht houdt op de reacties die een verandering met zich mee kan brengen.

Individuele coaching

Als mens kun je tegen blokkades aanlopen die verdere groei in de weg staan. Dit kunnen blokkades zijn in jezelf of in je omgeving. Dit kan betekenen dat je het gevoel hebt niet optimaal te functioneren. Dit kan een goed moment zijn voor individuele coaching.

Teamontwikkeling

Om als team beter te kunnen samenwerken en het beste uit iedereen te halen, is het belangrijk om te weten wat de ander motiveert en beweegt. Door goed naar elkaar te luisteren, weet je beter wat de ander motiveert en kun je veel meer uit het team halen.