Individuele coaching - Cambiamo
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

  Individuele Coaching

Hilde-Jans-Eigenaar-Cambiamo-

Mensen willen graag het beste uit zich zelf halen.

Soms ervaar je een blokkade en kom je voor je gevoel niet verder. Dit zijn momenten van innerlijke onrust. Je wilt dat er iets verandert, maar je weet niet precies wat en hoe. Concreet kan het de vraag oproepen of je wel datgene doet wat je werkelijk wilt en of je nog wel op de juiste plek zit. Of hoe je de balans tussen werk en privé beter vorm kan geven. Of dat je misschien een stap in een andere richting wilt maken.

 

Dit is het moment voor zelfreflectie en zelf onderzoek.

Middels een paar gesprekken krijgen mensen meer inzicht in de eigen waarden, kwaliteiten, talenten, motieven en beweegredenen. Er wordt gewerkt vanuit het hier en nu en we sluiten nauw aan bij het individu. Door gebruik te maken van de innerlijke wijsheid kan er snel veel duidelijkheid komen en weten mensen beter wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken.

Men ervaart zijn eigen kracht weer!

Voorbeeld: Ineke vond het lastig om haar grenzen aan te geven en liep daardoor over in haar werk.

In de gesprekken kwamen we erachter dat Ineke het lastig vindt om zichzelf belangrijk genoeg te maken om goed voor zichzelf te zorgen, dat heeft ze vroeger nooit geleerd. Nu ze weet waar dat vandaan komt, lukt het ook beter om langzaam aan steeds vaker wel haar grenzen aan te geven. Door dit nu vaker te doen, kan ze het werk beter aan en heeft ze er weer meer plezier in.

 

‘Het lijkt wel alsof ik veel meer energie heb en meer aan kan dan daarvoor!’