Ervaring en expertise - Cambiamo
278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-278,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

 Ervaring en expertise

Hilde-Jans-Cambiamo-Utrecht-

Cambiamo is een initiatief van drs. Hilde Jans.

Hilde is psycholoog, trainer en adviseur: ‘Uit ervaring weet ik dat een veranderingsproces alleen tot een succes gemaakt kan worden, door eerst echt aan te sluiten bij de ander.’

 

‘Gedrag van mensen is boeiend en mensen in beweging brengen is mijn passie!’

 

‘In iedere begeleiding zie ik vaak dat alles wat nodig is om er een succes van te maken, al aanwezig is. Ik probeer mensen te laten reflecteren op zichzelf, zodat zij zich meer bewust worden van eigen overtuigingen, waarden en kwaliteiten.

”Ik geniet van de inzichten bij de ander. Wanneer mensen in beweging komen, is mijn werk grotendeels gedaan.’

 

’Mensen groeien vanzelf wanneer de blokkades weggenomen zijn.’

‘Mijn kennis en ervaring liggen op het vlak van (individuele) gedragsverandering, Motiverende Gespreksvoering, leiderschap, gezondheid(management), begeleiding van teams en vergroten van persoonlijke effectiviteit. Tevens ben ik als psycholoog betrokken (geweest) bij het televisie programma Obese.