Multimedia Teambuilding - Cambiamo
725
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-725,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

 Multimedia Teambuilding

Teamontwikkeling-Cambiamo

Hoe haal je het beste uit je team?

Cambiamo heeft een nieuwe dienst ontwikkeld: de Multimedia Teambuilding.

De multimedia teambuilding heeft tot doel om meer inzicht te krijgen in de samenwerking van je team. Als opdracht maak je samen een filmpje over je eigen afdeling wat je direct kunt inzetten.

 

Gedurende 1,5 uur bedenk je samen als filmproductieteam, voor wie het filmpje bedoeld is en wat de boodschap moet zijn. Vervolgens bedenk je samen een script, zoek je er beelden en muziek bij en verdeel je de rollen in de studio. Tijdens dit proces wordt het team geobserveerd door Hilde Jans. Hoe wordt er samengewerkt, welke kwaliteiten zijn er en waar liggen nog kansen.

 

Vervolgens ga je samen de studio in en gaan jullie opnames maken. Dit is een spannend, leuk, en enerverend proces. Ook hier wordt gekeken naar de onderlinge samenwerking binnen het team.

Nadat de opnames klaar zijn, worden de beelden, de teksten en de muziek direct gemonteerd door de  editor. Gedurende de montage krijgt het team een terugkoppeling over de samenwerking. ‘Hoe werken we samen onder hoge druk met een concreet doel en welke dynamieken spelen een rol. Wat gaat goed en waar liggen nog kansen voor ons als team’.

 

Na de evaluatie van de samenwerking, kijken we samen naar het resultaat! Het filmpje krijg je aan het einde van de dag direct mee naar huis.

 

Reactie deelnemer Multimedia Teambuilding:

‘Het was een leuke manier om met elkaar aan de slag te gaan met een concreet (eind)product. We hebben meer inzicht gekregen hoe wij werken als team onder tijdsdruk.Hilde begeleidt het proces professioneel en de locatie en lunch zijn uitstekend!’

 

Kortom een inzichtgevende en enerverende dag als team met een concreet resultaat!